Hvordan rengjøre bilen innvendig i 4 enkle steg

Publisert: 08.02.2024
Kategori: Interiør
DEL DENNE ARTIKKELEN:

I denne artikkelen vil du lære:

Slik rengjør du bilen innvendig på 15 minutter eller mindre

Hvilke produkter du skal bruke for å spare tid

Den mest effektive måten å rengjøre bilen innvendig

Å rengjøre bilen innvendig kan ta 1-2 timer. Mellom jobb og endeløs liste over gjøremål, kan det være vanskelig å finne tid å sette av. Heldigvis trenger du ikke bruke timer på å vedlikeholde interiøret hver gang du rengjør. Mellom de gangene du virkelig tar deg tid til å rengjøre bilen skikkelig trenger du kun 15 minutter og de riktige produktene for å friske opp hver overflate inne i bilen. Her er 4 enkle steg til hvordan rengjøre bilen innvendig.

Dette trenger du:

For å raskt rengjør bilen innvendig trenger du et produkt som er trygg å bruke på flere overflater inne i bilen. Ikke bare vil dette spare tid, du vil også spare pengene du ville ha brukt på separate produkter til dashbord, ruter og seter.

Vi anbefaler en interiørspray som Hybrid Solutions Mist Interior Detailer for å fjerne lett smuss og flekker fra alle ikke-porøse overflater i bilen, inkludert vinduer og tekniske skjermer. Dette produktet i Hybrid Solutions serien har en spesiell flairosol-spray som gir deg mer kontroll over påføring for enkel og mer effektiv rengjøring! Du kan også bruke et rengjøringsmiddel som Total Interior Cleaner.

Disse rengjøringsmidlene hjelper deg raskt å fjerne lette flekker, støv og fingermerker fra vinduer, dashbord, plastdeksler, skinnseter og vinylinteriør. De vil imidlertid ikke ta seg av hardt sittende smuss som har festet seg til gulvmatter, tepper og tekstiler. Til det trenger du tøffere produkter som Carpet and mats eller spot clean.

Nå som du har funnet dtt foretrukne rengjøringsmiddel, følg disse enkle trinnene for å friske opp bilen innvendig på kort tid.

Image

Støvsug

Start med å ta ut gulvmatter og eventuelt løse setetrekk og kast søppel som servietter, tomme flasker etc. Når du har ryddet tar du frem støvsugeren og suger opp løst smuss og smuler fra seter, tepper og interiør.

Ved å støvsuge først forhindrer du å mulig ripe opp delikate overlater som skinn og plast interiør. Sørg også for å ha en støvsugertut, slik at du kommer til i alle kroker og kriker.

Image

Fjern skitt og flekker

Etter bilen er vasket og tørket, tar du en nærmere titt på lakken for å se etter riper, virvler eller oksidering. Ser du flekker som er kalkaktig eller falmede ut, har lakken begynt å oksidere. For å utbedre trenger du en bilpolish og en polerpute for å jevne ut disse flekkene og andre riper og virvler.

Image

Beskytt

Nå som du har rengjort alle innvendige overflater, er det på tide å bruke et beskyttelsesmiddel for å legge til den ekstra glansen og lette vedlikeholde i etterkant.

Interiørbeskyttere har spesielle polymerer som beskytter plast-, lær- og vinyloverflater mot sterke UV-stråler for å forhindre at de sprekker eller falmer i solen. Vi anbefaler å gi skinnseter en rask spray med Hybrid Solutions Leather Mist for å beskytte disse.

Image

Vask og tørk rutene

Til slutt gir du ruter, speil og LCD skjermer en siste finish ved å bruke Hybrid Solutions Glass Cleaner sammen med en ny mikrofiberklut for skinenede rene ruter og klar sikt.

Og med det har du rengjort bilen innvendig på bare 15 minutter Å følge disse trinnene med jevne mellomrom er en fin måte å holde innsiden av bilen ren og hyggelig. Nå kan du lene deg tilbake, slå på radioen og kose deg på tur.