Er ceramic coating gunstig for bilen?

Publisert: 08.02.2024
Kategori: Eksteriør
DEL DENNE ARTIKKELEN:

I denne artikkelen vil du lære:

Fordelene med Ceramic Coating

Hvordan påføre Ceramic beskyttelse

Hvordan Ceramic blir enda sterkere

Ceramic eller keramisk. Du har kanskje sett begrepet kastet rundt her og der av bilpleiemerker og bilpleiere. Vi snakker ikke om keramikk som i potter, de har en annen betydning. Hva er keramisk beskyttelse, og hvordan er den gunstig for bilen? Her får du svar på spørsmålet.

Image

Hva er keramisk beskyttelse – Ceramic Coating?

En keramisk beskyttelse er en kombinasjon av silikondioksid og andre polymerer som danner et tøft, slitesterkt skall for å beskytte kjøretøyets lakk mot omverdenen. Tenk på det som en ekstrem tynn og lett rustning for bilen. Selv om Ceramic ikke akkurat gjør bilen skuddsikker, forhindrer den lette til moderate riper, virvler og oksidasjon i klarlakken.

Den gjør til og med overflaten hydrofob. Dette betyr at i stedet for at regnet blir liggende på panseret i timevis, avviser en keramisk beskyttelse vannet og fremmer vannperling. Noe som får overflødig vann til å rulle av overflaten og forhindrer striper og vannflekker.

På omtrent samme måte som bilvoks, fungerer Ceramic Coating som en barriere for lakken. Forskjellen er at Ceramic er mye sterkere og holdbart enn naturlig voks. De fleste keramiske beskyttelser varer i minst seks måneder med regelmessig vedlikehold, mens Carnaubavoks må påføres på nytt hver 2 – 3 måned. Ceramic Coating beskytter bedre mot riper og virvler samtidig som den tilbyr ekstra beskyttelse, som UV- og kjemisk motstandsdyktighet.

Ceramic Coating har eksistert i over 20 år, og gir et bedre – og noen vil til og med hevde overlegent – alternativ til bilvoks. Problemet med de fleste tradisjonelle keramiske beskyttelser er at de krever profesjonell påføring, noe som gjør deres fantastiske fordeler ganske kostbart.

Heldigvis fant vi en løsning på problemet, her på Turtle Wax laboratoriet.

Samme fordeler, annen form

I tillegg til å være holdbar og hydrofob, oppdaget vi at silikondioksid også er en utmerket forsterker. Dette betyr at Ceramic ikke bare tilfører sine egne, unike fordeler til et produkt, men de forsterker også fordelene med andre aktive ingredienser. Og finnes det noe bedre enn kombinasjon enn styrken til silikondioksid og den utrolige glansen til den tradisjonelle Carnaubavoksen?

Vi kastet ikke bort tid på å utvikle den perfekte formuleringen på keramisk voks. Resultatet ble en ny type keramisk beskyttelse, en som alle kan bruke for å få samme beskyttelse som ved profesjonell påføring av Ceramic Coating. Så kan du nye en speillignende glans som gjør at den ser ut som den kommer rett ut fra utstillingslokalet.

Denne formelen ble grunnlaget for Hybrid Solutions-serien, en helt ny produktserie som tilbyr beskyttelse og glans av profesjonell kvalitet for å gjøre det enkelt for alle å oppnå den ultimate finishen.

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir deg opptil et helt års beskyttelse sammen med en vakker, iøynefallende glans kun ved å spraye på, og det tar bare 5-10 minutter å påføre!

Hybrid Solutions Polish & Wax fjerner lette riper og ufullkommenheter fra lakken, og tørkes deretter av uten problemer med en mikrofiberklut, og etterlater en beskyttelse med keramisk voks for en jevn, feilfri finish som varer og varer.

Og Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax benyttes rett etter helgens bilvask som forenkler tørking og legger til et nytt lag med keramisk beskyttelse i ett, enkelt trinn. Bare spray på og tørk av med en ren mikrofiberduk og se overflaten på bilen din skinne og gnistre som ny.

Image

Det blir enda bedre

Hvis du trodde keramiske beskyttelse allerede var imponerende, er fremtiden for Ceramic enda lysere. La oss bare si at når det kombineres med det sterkeste stoffet mennesket kjenner, vil det overgå alt annet.

Vi snakker selvfølgelig om grafen, en forbindelse med styrke som overgår til og med diamanter! Når den kombineres med Ceramic og Carnaubavoks, gir ekte grafen en helt utrolig motstand mot riper, varme og gir lang holdbarhet. Grafen binder seg direkte til klarlakken og gjør at glansen og beskyttelsen varer i opptil et år med riktig vedlikehold.

Hvis du trodde det var for godt til å være sant, tenk om igjen! Disse produktene er allerede tilgjengelige som helt nye tillegg til Hybrid Solutions-serien. Ta en titt på Hybrid Solutions PRO Flex Wax og Hybrid Solutions PRO to the Max Wax for å prøve den nyeste innovasjonen innen bilpleie og holde bilen skinnende som ny hele året!

Så, er keramisk beskyttelse gunstig for bilen din? Ja det er det, og når det kombineres med voks og andre kraftige ingredienser, gir de noe av den beste beskyttelsen og glans til bilen din!